Siirry pääsisältöön

Onko "Z"-kirjaimen kantaminen rinnassa aina vapaaehtoista? (Putinille riittää että tuo kirjain näkyy)

Alina Kabajeva 


Putinilla väitetään olevan tai olleen suhde rytmisen voimistelun kultaa voittaneen Alina Kabajevan kanssa, joka poseeraa kuvassa "Z"-kirjain rinnassa. Tämä kuva on tietenkin asia, mikä on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa myrskyn, vaikka Kabajeva ei ole antanut sotaa koskevia lausuntoja, niin kuitenkin se että "Z"-kirjain on hänen rinnassaan merkitsee joidenkin ihmisten mielestä sodan tukemista, ja yksi noista ihmisistä tietenkin on Vladimir Putin. 

Putinilaiseen retoriikkaan kuuluu se, että jos ihminen ei julkisesti vastusta sotaa, tai kantaa sodan tukemista osoittavaa rintamerkkiä on sodan sekä hänen oman politiikkansa kannattaja. Ja se tekee juuri tällaisesta asiasta hyvin paljon monitahoisemman kuin mitä se ensisilmäyksellä voisi vaikuttaa. Se että onko Alina Kabajeva oikeasti Putinin uusi ihastus on sitten aivan eri asia. Hän on itse kiistänyt olevansa Putinin ihastuksen kohde. Mutta Kabajeva on kuitenkin melko korkeassa asemassa Venäjällä, ja kaikki korkeassa asemassa olevat ihmiset ovat oikeastaan riippuvaisia V. Putinin suopeudesta. 

Merkittävää koko asiassa on se, että Ukrainan sodan alkaessa Kabajeva on kadonnut julkisuudesta. Eli pelkääkö Putin että tuo nainen paljastaa asioita, joista hän ei halua puhua. 




Alempana on "zoom"-kuva Putinin vasemmasta kämmenestä. Se on eristetty ylemmästä kuvasta, ja tuossa kuvassa näkyy vaalea alue peukalon tyvessä. Samoin voitte nähdä myös Putinin kädessä olevat rypyt. Myös kohollaan olevat verisuonet näkyvät selvästi. Joten saako Putin jotain suonensisäistä lääkitystä vai miksi hänen ruumiissaan on tällaisia merkkejä? 

Eli jos ajatellaan että Putinin rakastajattareksi väitetty Alina Kabajeva on kieltänyt julkisesti suhteen huomattavasti itseään vanhemman Putinin kanssa, niin saattaa olla niin, että putin haluaa todistella terveyttään koko kansalle hankkimalla tai levittämällä huhuja nuoresta rakastajattaresta, jonka kanssa hänellä on lapsia. 

Kabajevan asemaa ei mediauutisessa mainita. Eli onko hän muuallakin korkeassa asemassa kuin vain urheilussa? Vai rajoittuuko Kabajevan asema vain urheilumaailmaan? Tietenkin tuollainen henkilö olisi erittäin sopiva toimimaan oligarkkien ja FSB:n Venäjällä olevien edustajien kuriirina. Eli hän voisi sijoittaa venäläistä rahaa esimerkiksi kiinteistöihin, tai siirtää tuota valtiollista rahaa oligarkeille, jotka voivat hoitaa noita asioita FSB:n puolesta. Tuo järjestely auttaisi peittämään rahan lähteen. FSB tarvitsee noita kiinteistöjä esimerkiksi agenttiensa majoittamiseen sekä varusteiden varastoimiseen. Mutta ongelma on siinä, että jos länsimaiset turvallisuusviranomaiset saavat selville rahan lähteen, niin se merkitsee sitä, että kiinteistöä aletaan tarkkailla. 

Mikäli Vladimir Putinin kaltainen ihminen pyytää jotain naista vierelleen seisomaan, niin hän ei halua kuulla mitään muuta kuin sanan "kyllä". Vaikka Putin jotain sitten sattuisi kysymään, niin saattaa olla että hänen ihastuksensa kohde ei uskalla sanoa mitään muuta kuin "kyllä". Samoin jos Putin ostaa jollekin naiselle lahjan, niin hän ilmeisesti olettaa että tuo lahja näkyy kuvassa, ja jos sitä ei kuvassa satu näkymään, niin silloin V. Putin kokee suuren pettymyksen. Ja jos ihminen kuuluu Putinin lähipiiriin, niin pettymys saattaa aiheuttaa hyvin vakavan reaktion. 

Putinin rakastajatar kantoi  "Z"-kirjainta kuvassa, joka on julkaistu Internetissä. Se että henkilö on Putinin väitetysti rakastajatar on asia, mikä tietenkin aiheuttaa hyvin paljon erilaisia tulkintoja siitä, miten vapaaehtoisesti tuota "Z"-kirjainta on kannettu. Uskoisin että Putin ei kovin paljon halua kuunnella vastaväitteitä, ja me kaikki tiedämme että jos Putin pettyy johonkin henkilöön, niin silloin tuo pettymyksen aiheuttaja saa kyllä kokea tuon pettymyksen nahoissaan. Eli jos Putin on oikeasti ehdottanut tuolle henkilölle esimerkiksi jonkun tietyn rintakorun käyttöä, niin silloin sitä on paras käyttää, tai Valdimir-Setä on hyvin vihainen. 

Mikäli joku Putinin lähipiiristä sanoo tai tekee jotain, minkä Putin kokee petokselliseksi, niin se aiheuttaa välittömästi reaktion, josta tuo lähipiiriin kuuluva ei varmasti tule pitämään, ja parhaimmillaan paikka auringossa vaihtuu paikaksi roskakatoksessa. Pahimmillaan taas salaperäinen sydänkohtaus tai puukottaja päättää tuon henkilön päivät jossain rappukäytävässä. 

Mutta sitten me voimme taas alkaa keskustella siitä, millainen terveydentila Putinilla oikeastaan on. No tuossa Suomiurheilun jutusta leikatussa kuvassa Putinin kädet näyttävät hiukan "liian" ryppyisiltä, eli se voi kertoa siitä, että hänellä on joku lääkitys. Samoin vasemmassa kämmenessä on vaalea jälki, joka näyttää hiukan kanyylin jäljeltä. Mutta siis onko hänellä reuma vai joku muu asia, joka aiheuttaa noita ryppyjä on sitten eri asia. Mutta kuten tiedämme, niin jos hän käyttää esimerkiksi kipu- tai mielialalääkkeitä, niin pienikin alkoholimäärä voi aiheuttaa hyvin vakavan tai yllättävän reaktion, joka muistuttaa hyvin paljon juopumustilaa. 


Kuva ja muut lähteet:


https://www.msn.com/fi-fi/urheilu/muu-urheilu/vladimir-putinin-v%C3%A4itetty-rakastaja-ilmestyi-julkisuuteen-tarkkasilm%C3%A4isimm%C3%A4t-tekiv%C3%A4t-hyyt%C3%A4v%C3%A4n-havainnon-naisesta/ar-AA15mWmj?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=202d6e4d76bd443f83ce85b17ada2054


https://yhteisojahistoria.blogspot.com/



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Piia Ristikankareen 35 vuotta sitten tapahtunut katoaminen on taas kerran julkisuudessa

Kuva: Nanna Särkkä / Yle, Mapcreator, OpenStreetMap Piia Ristikankareen (s. 18.12.1972) katoaminen 35 vuotta sitten ei jätä ihmisiä koskaan rauhaan. Ja tässä haluan sanoa, että murha tai henkirikos ei koskaan vanhene. Eli Piia Ristikankareen katoamista tutkitaan murhana, ainakin kunnes hänen ruumiinsa löytyy, ja kuolinsyy sitten saadaan selville. 7. Lokakuuta 1988 tuo 15 vuotias tyttö lähti kotoaan, eikä häntä koskaan sen jälkeen olla tavattu. Ja juuri tämä katoaminen on asia, mikä tekee tästäkin tapauksesta merkillisen.  https://yle.fi/a/74-20089138 Veljen lausunnon mukaan Piia Ristikankare paukautti oven kiinni perässään, ja sen jälkeen tuota nuorta tyttöä ei koskaan tavattu, elävänä eikä kuolleena. Ja taas kerran YLEn kotisivuilla on ollut tarina siitä, kuinka joku kalastaja oli lokakuussa 1988 nähnyt oudon veneen, kuullut loiskahduksen sekä sitten myöhemmin epäillyt tämän veneen liittyvän Piia Ristikankareen katoamiseen. Veneessä oli kalastajan mukaan ilmeisesti kolmesta neljä ihmi

Tieteen vääristelyn ja taiteellisen vapauden ero

Tieteen tehtävä on luoda tietoa, kun taas taiteen tehtävä on viihdyttää. Tieteen vääristely on taas se, että valheellista eli tekaistua tietoa esitetään totena. Eli romaanista tulee tieteen vääristelyä jos se esitetään totena.  Tieteen tehtävä ei ole olla moraalista, sen ei ole tarkoitus olla viihdyttävää eikä myöskään mitään poliittista agendaa tukevaa. Tieteen tehtävä on luoda tai tuoda ihmisten eteen oikeasti tutkittua tietoa, ja se miten sitten tuota tutkittua tietoa käytetään on tiedon käyttäjän asia. Miten tieto muuttuu tutkituksi sekä todistetuksi tiedoksi on oma prosessinsa, eli ensin esitetään hypoteesi, sitten asiaa tutkitaan, ja tuossa vaiheessa asiaa kutsutaan konjektuuriksi. Sen jälkeen kun asiaa on testattu lukuisin kokein, niin siitä tulee tutkittua ja varmennettua tietoa. Ja tämän jälkeen tutkittu ja varmennettu tieto saattaa kuitenkin muuttua siksi, että havaintovälineet sekä havaintojen analysoimiseen tarkoitetut välineet parantuvat.  Mutta sitten me välillä kohtaamme

Sama tukikohta, mikä kestää ydiniskun ei välttämättä kestä drone-iskua.

Miksi Ukrainan isku Toropetsin asevarikolle onnistui, vaikka tuon varikon piti kestää ydinaseen avulla tehty hyökkäys? Syy tähän löytyy dronen erilaisista kyvyistä verrattuna ydinaseeseen. Drone kykenee esimerkiksi lentämään tukikohdan sisään, jos se vain pystyy välttämään törmäykset sekä esimerkiksi potkurien vaurioitumisen. Samoin jos dronen potkurit ovat kehyksen sisällä, niin se voi liikkua maata pitkin kuin auto, ja sen takia tuollainen drone voi liikkua esimerkiksi tukikodan ilmastointikanavaa pitkin kohteeseensa. Samoin drone voidaan laskea maahan, ja sitten kun tukikohdan ovia availlaan, niin se voi lentää sisään avatusta ovesta.  Joten tuollaisten kykyjen takia drone voi tuhota kohteita, joita ydinaseet eivät kykene neutraloimaan. FPV (First Person View) eli VR laitteiden avulla ohjattava drone on erittäin tarkka väline. Joten jos ohjaaja vain kykenee säilyttämän yhteyden droneen, niin hän voi lentää sen hyvinkin ahtaasta aukosta sisään.  Jos drone pääsee esimerkiksi ammusvara