Siirry pääsisältöön

USAn hallitus julkistaa odotetun UFO-raporttinsa



USAn hallitus julkistaa odotetun UFO-raporttinsa


USAn hallituksen UFO raportti on oikeastaan yksi vuoden odotetuimmista asiakirjoista. Uskoisin että tuosta raportista ei löydy ainakaan virallista mainintaa humanoidien ruumiista pakastimissa tai mahdollisesti kaapatuista ulkoavaruuden avaruusaluksista. Mutta tuo raportti pitää kuitenkin sisällään sikäli mielenkiintoista tietoa, että siinä myönnetään että 2-3 prosenttia noista UFO eli UAP (Unidentified Aerial Phenomenon)  eli tunnistamaton ilmakehän ilmiö on niin sanotusti jäänyt selvittämättä, eli kohteita ei olla tunnistettu. 

Suuri osa UFOista saattaa olla ihmisten tekemiä. Esimerkiksi Nikola Tesla kehitteli 1900-luvun alussa lentävää lautasta, joka olisi lentänyt valokaaren avulla. 





Tuon NASAn UFO-raportin tarkoitus lienee rohkaista ihmisiä kertomaan avoimemmin siitä, jos he ovat nähneet tunnistamattomia lentäviä esineitä. Ja tietenkin myös ilmavoimat haluaa tietää, jos sen uuden sukupolven stealth-laitteet kuten kameleonttipinnat, jotka tekevät lentokoneesta näkymättömiä ihmissilmälle eivät oikeasti toimi. 

UFOt käyttäytyvät oudosti, mutta eivät niin oudosti, että ne eivät voisi olla ihmisten tekemiä. Tällä tarkoitan että esimerkiksi ilmalaivat jotka käyttävät plasma pulssimoottoria voivat käyttäytyä hiukan eri tavalla kuin normaalit ilma-alukset. Eli nuo hypoteettiset, ehkä pallon muotoiset ilma-alukset vetävät ionisoitua ilmaa niiden napojen yli, ja tuolloin syntyisi samanlainen plasmapulssi kuin mitä maapallo muodostaa aurinkotuulesta. 



Löyhästi Leonardo da Vincin tankkiin perustuvassa lentolaitteessa muskettien paikalla olisi suihkumoottorit, ja pohjassa nelikopterin roottoriratkaisu. Yllä siis on Leonardon tankki, jota on käytetty tuon laitteen pohjana. 

Tuon pallon sisällä olisi vispilää muistuttava magneetti rakenne, jonka avulla pallo ohjaa ionivirtaa haluttuun suuntaan. Eli jokaiseen magneettijänteeseen voitaisiin kytkeä virta erikseen, mikä mahdollistaisi ilmaa kevyemmän mylar pallon erittäin ketterän lennon. Kyseinen pallo muistuttaisi ulkoisesti Echo-satelliittia, mutta olisi sitä paljon kehittyneempi. 


Echo satelliitti. 

Tuossa pallossa siis gondoli, jossa olisivat hallinta, virrantuotto sekä myös havaintolaitteet sijaitsisivat pallon keskellä. Tuota ilmaa kevyempää  laitetta voitaisiin käyttää ehkä tutkien hämäämiseen tai tiedusteluun. Kyseinen plasmapulssilaite voidaan tietenkin sijoittaa myös korkealla lentäviin ilmalaivoihin, joita voidaan käyttää tiedusteluun sekä tarkkailuun ja vahvistamaan tiettyjen alueiden vistiyhteyksiä. Nuo ilmalaivat pitää tietenkin suojata esimerkiksi kohti tulevilta ohjuksilta, jos niitä halutaan käyttää kriisialueilla. 

Toinen vaihtoehto olisi hiukan Leonardo da Vincin tankkia muistuttava laite, jossa radiaalisesti sijoitetut suihkuturbiinit mahdollistaisivat nopean vertikaalisen lennon. Ja laitteen alapuolella olisi nelikoptereista tuttu potkuriratkaisu, joka sitten mahdollistaa äänettömän levitaation sekä äänettömän hitaan lennon. Eli mitään kovin radikaaleja ratkaisuita ei noissa välineissä tarvita. 

Pienikokoisissa tunnistamattomissa lentävissä koneissa voisi olla plasma- tai valokaareen perustuva moottoriratkaisu. Tuolloin valokaaren avulla kuumennetaan esimerkiksi ilmaa, joka laajetessaan kehittää työntövoimaa. 

Eli osa noista oudosti käyttäytyvistä lentävistä kohteista voi olla oikeasti ihmisen tekemiä, ja ne voivat tietenkin olla esimerkiksi hologrammeja joilla ihmisten katseet käännetään pois kohteista, joita heidän ei ole tarkoitus nähdä. Se mikä noista oudosti käyttäytyvistä lentävistä esineistä tekee omituisen on se, että kukaan ei ole koskaan myöntänyt olevansa niiden omistaja. Jos Venäjä olisi noiden esineiden takana, niin varmaan Putin kertoisi sen meille. Tietenkin osa noista objekteista on säähavainto- tai tiedustelupalloja, ja varmasti USAn hallitus haluaa ihmisten kertovan noista mahdollisesti kiinalaisten lähettämistä tiedusteluvälineistä myös ilmavoimille. 


https://www.globalsecurity.org/intell/systems/haa.htm


https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/yhdysvaltain-avaruushallinto-nasa-julkistaa-odotetun-uforaporttinsa/ar-AA1gHaXH?ocid=msedgntp&cvid=58baa3a0950442cd8170622f271b6a22&ei=19

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Echo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Piia Ristikankareen 35 vuotta sitten tapahtunut katoaminen on taas kerran julkisuudessa

Kuva: Nanna Särkkä / Yle, Mapcreator, OpenStreetMap Piia Ristikankareen (s. 18.12.1972) katoaminen 35 vuotta sitten ei jätä ihmisiä koskaan rauhaan. Ja tässä haluan sanoa, että murha tai henkirikos ei koskaan vanhene. Eli Piia Ristikankareen katoamista tutkitaan murhana, ainakin kunnes hänen ruumiinsa löytyy, ja kuolinsyy sitten saadaan selville. 7. Lokakuuta 1988 tuo 15 vuotias tyttö lähti kotoaan, eikä häntä koskaan sen jälkeen olla tavattu. Ja juuri tämä katoaminen on asia, mikä tekee tästäkin tapauksesta merkillisen.  https://yle.fi/a/74-20089138 Veljen lausunnon mukaan Piia Ristikankare paukautti oven kiinni perässään, ja sen jälkeen tuota nuorta tyttöä ei koskaan tavattu, elävänä eikä kuolleena. Ja taas kerran YLEn kotisivuilla on ollut tarina siitä, kuinka joku kalastaja oli lokakuussa 1988 nähnyt oudon veneen, kuullut loiskahduksen sekä sitten myöhemmin epäillyt tämän veneen liittyvän Piia Ristikankareen katoamiseen. Veneessä oli kalastajan mukaan ilmeisesti kolmesta neljä ihmi

Tieteen vääristelyn ja taiteellisen vapauden ero

Tieteen tehtävä on luoda tietoa, kun taas taiteen tehtävä on viihdyttää. Tieteen vääristely on taas se, että valheellista eli tekaistua tietoa esitetään totena. Eli romaanista tulee tieteen vääristelyä jos se esitetään totena.  Tieteen tehtävä ei ole olla moraalista, sen ei ole tarkoitus olla viihdyttävää eikä myöskään mitään poliittista agendaa tukevaa. Tieteen tehtävä on luoda tai tuoda ihmisten eteen oikeasti tutkittua tietoa, ja se miten sitten tuota tutkittua tietoa käytetään on tiedon käyttäjän asia. Miten tieto muuttuu tutkituksi sekä todistetuksi tiedoksi on oma prosessinsa, eli ensin esitetään hypoteesi, sitten asiaa tutkitaan, ja tuossa vaiheessa asiaa kutsutaan konjektuuriksi. Sen jälkeen kun asiaa on testattu lukuisin kokein, niin siitä tulee tutkittua ja varmennettua tietoa. Ja tämän jälkeen tutkittu ja varmennettu tieto saattaa kuitenkin muuttua siksi, että havaintovälineet sekä havaintojen analysoimiseen tarkoitetut välineet parantuvat.  Mutta sitten me välillä kohtaamme

Sama tukikohta, mikä kestää ydiniskun ei välttämättä kestä drone-iskua.

Miksi Ukrainan isku Toropetsin asevarikolle onnistui, vaikka tuon varikon piti kestää ydinaseen avulla tehty hyökkäys? Syy tähän löytyy dronen erilaisista kyvyistä verrattuna ydinaseeseen. Drone kykenee esimerkiksi lentämään tukikohdan sisään, jos se vain pystyy välttämään törmäykset sekä esimerkiksi potkurien vaurioitumisen. Samoin jos dronen potkurit ovat kehyksen sisällä, niin se voi liikkua maata pitkin kuin auto, ja sen takia tuollainen drone voi liikkua esimerkiksi tukikodan ilmastointikanavaa pitkin kohteeseensa. Samoin drone voidaan laskea maahan, ja sitten kun tukikohdan ovia availlaan, niin se voi lentää sisään avatusta ovesta.  Joten tuollaisten kykyjen takia drone voi tuhota kohteita, joita ydinaseet eivät kykene neutraloimaan. FPV (First Person View) eli VR laitteiden avulla ohjattava drone on erittäin tarkka väline. Joten jos ohjaaja vain kykenee säilyttämän yhteyden droneen, niin hän voi lentää sen hyvinkin ahtaasta aukosta sisään.  Jos drone pääsee esimerkiksi ammusvara