Mikä puolue olisi Putinille mieluisin Suomen johdossa?....
Ehkä se että Putinin suomalaiselle ystävälle on annettu miljardin euron verran kultaista kädenpuristusta selittää sen, että media suhtautuu esimerkiksi Perussuomalaiseen puolueeseen sekä myös NATO-jäsenyyteen "kriittisesti". Eli NATO-kielteisyys sekä outo ulostulo sen suhteen että yliopistoväki jotenkin vihaa Perussuomalaista puoluetta, ovat asioita joita ei voida ehkä aivan sivuuttaa. Siis jos ajatellaan että Perussuomalaiseen puolueeseen suhtaudutaan kielteisesti, niin ainakaan tuota asiaa ei mediaa seuraamalla ole voinut huomata, kun joka päivä kerrotaan kuinka loistavasti Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra taktikoi, ja kuinka paljon ääniä puolue on nyt saamassa seuraavissa vaaleissa.
Joten ehkä seuraavaa hallitusta vedetään Riikka Purran ja Perussuomalaisen puolueen ehdoilla, ja ehkä sitten vielä Jussi Halla-Aho on maamme presidentti, kun puolue on saanut miljoona ääntä. Tiedän että olen salaliittoteoreetikko, seinähullu, mielenvikainen sekä täysin vastuuton kun tätä kirjoitan. Mutta mieleen nyt vain sattui tulemaan se. että mitä presidentti Vladimir Putin mahtaisi toivoa sen suhteen, että mikä puolue mahtaisi olla hänelle mieluisin maamme johtoon. Siis ilmeisesti tämä nyt vain on se asia, mitä tulee mieleen, kun katsellaan sitä, miten Perussuomalaista puoluetta käsitellään julkisuudessa, tai ehkä olen väärässä.
Perussuomalaista puoletta kismittää pykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Puolustuksessaan ainakin osa noista henkilöistä joita on syytetty tai tuomittu tämän pykälän mukaan vetoaa sananvapauteen. Eli pykälä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta on hänestä pelkästään sananvapautta rajoittava. Tuon pykälän Perussuomalaiset haluavat ilmeisesti jostain syystä pois laista, eli mitä vain saisi kirjoitella mistä vain ryhmästä, ja vain henkilöön menevä haistattelu olisi enää rikos. Mutta tuota sanansäilää ovat käyttäneet kyllä muutkin kuin vain nuo politiikan toimijat, joiden mielestä heidän oikeuttaan ilmaista itseään on jotenkin rajoitettu aiheetta.
Mutta olisiko ehkä parempi vähän miettiä sitä, että mitä jos vaikka käy niin, että joku alkaa maalittaa kansanedustajia tai Eduskuntaa vihakirjoittelulla? Olisiko sana kansanryhmä ehkä korvattava sanalla "ihmisryhmä", jolloin myös esimerkiksi tiettyyn ei-etniseen suuntautumiseen kuten poliittiseen mielipiteeseen tai muihin vastaaviin asioihin liittyvä panettelu muuttuisi rikokseksi. Tai ehkä sitten tuota kiihottamista kansanryhmää vastaan voidaan muuttaa siten, että Eduskuntaa vastaan suunnattu kiihottaminen olisi rikollista.
Venäjän etu on se, että NATO hajoaisi, ja siksi on puhuttu siitä, kuinka Venäjän johto on tukenut sille mieluisia kansallista etua ajavia puolueita sekä ryhmittymiä. On merkillepantavaa kuinka mediassa on jatkuvasti ollut esillä salaliittoteorioita, ja juttujen sävy noita asioita kohtaan on ollut muuta kuin positiivinen, mutta kuitenkaan esimerkiksi väitteitä puoluetuesta, jonka alkuperä on Venäjällä ei olla jostain syystä muistettu mainita.
Siis tietenkin saatan olla hyvinkin paranoidi, vainoharhainen sekä muuten vain tyhmä ihminen joka työntää nenäänsä jatkuvasti asioihin jotka eivät hänelle kuulu, mutta kuitenkin jos Putin on sitten jakanut rahaa jollenkin maamme kansalaiselle, niin hän varmaan myös olettaa saavansa noista rahoista vastiketta. Tai ehkä hän on vain halunnut muistaa vanhaa toveria.
Eli onkohan asia niin, että noita rahoja on sitten kanavoitu sellaisiin asioihin kuin vaalitukeen jollekin poliittiselle liikkeelle joka on Putinille mieleen? Jos ulkomailta tulevaa puoluetukea kanavoidaan maan kansalaisten kautta, niin silloin sitä ei voi suoraan yhdistää esimerkiksi FSB:hen. Tai oikeastaan Venäjältä tuleva rahoitus saatetaan pikemminkin antaa Gazpromin kaltaisten yhtiöiden kautta.
https://alibi.fi/uutiset/kolme-oululaista-poliitikkoa-oikeuteen-puhuivatko-liian-suoraan-oulun-ulkomaalaisraiskauksista/
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansanedustaja-sebastian-tynkkynen-tuomittiin-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan/8252628
https://yle.fi/uutiset/3-12126518
https://yle.fi/uutiset/3-12126691
Kommentit
Lähetä kommentti