Siirry pääsisältöön

Nikola Teslan arvoituksellinen kuolemansäde

 


"Nikola Tesla kuvattuna vuonna 1899 Colorado Springsin laboratoriossaan, missä hän tutki langatonta sähkönsiirtoa. Kuva paljastui myöhemmin kaksoisvalotetuksi: Tesla kuvattiin todellisuudessa silloin, kun korkeajännitegeneraattori ei ollut päällä. Olivatko hänen väitteensä kuolemansäteestäkin huijausta?" (Tekniikan maailma). Se että Teslan monet muut patentit ja ajatukset ovat osoittautuneet toimiviksi saa aikaan sen, että yleensä myös kuolemansäteen oletetaan olevan todellinen. 

No olisitko ehkä itse istunut noiden salamien keskellä? Osuessaan ihmiseen salama voi olla tappava ilmiö. Ja ehkä Tesla välitti hiukan omasta turvallisuudestaan.  Ehkä kuolemansäde oli salama, joka osuessaan kohteeseen voi olla hyvinkin tuhoisa. Toisaalta kuolemansäteeseen liittyy ajatus, että ehkä kyseessä oli kaksi antennia, joista toiseen kytkettiin plus ja toiseen miinusvirta. Tuolloin sähkövirta jatkaa läpi ilman radioaallon muodossa, ja noiden radioaaltojen risteyksessä muodostuu valokaari, joka voi hyvin helposti aiheuttaa kuolettavan vamman. 

Vielä nykyäänkin tutkijat ovat yrittäneet selvittää Nikola Teslan arvotuksellista kuolemansädettä. Eli ampuuko tuo laite elektroneja, ioneja vai ehkä fotoneja, joka saa sitten kysymään, että onko laserin keksijä ehkä Nikola Tesla? 

Teslan monet muutkin keksinnöt ovat olleet toimivia, niin miksi kuolemansädekin olisi ollut toimiva.  Kun me tutkimme tuota miestä, joka keksi mm. radio-ohjaimen sekä vaihtovirtageneraattorin, niin meidän pitää muistaa se, että lähes hänen kaikki työnsä liittyvät jotenkin sähkömagnetismiin. 

Tesla oli muka väittänyt laitteensa kykenevän ampumaan metallisia ioneja erittäin suurella nopeudella. Mutta saadakseen metalli-ionit lentämään pitkän matkaa pitäisi Teslan luoda käytävä ilman läpi. Tai muuten ionit menettävät välittömästi energiansa. Sama koskee elektroneja, ja Tesla saattoi käyttää esimerkiksi katodiputkia noiden säteiden muodostamisessa. 

Periaatteessa laserien tai akustisten laitteiden avulla voidaan luoda tarpeellinen kanava ilman läpi. Tuolloin laser tai koherentti mikroaalto eli maser-säde ionisoi ilman, sekä noiden laitteiden avulla voidaan luoda sellainen käytävä, että ionit tai elektronit voivat kulkea sen läpi. Ehkä Tesla ajatteli muodostaa keinotekoisen purkauskanavan ilman läpi sähkömagneettisen välineen avulla, ja sitten hän lähettäisi elektronit tai ionit kohteeseen. 

Saattaa olla, että Tesla valehteli siitä, mitä tuo laite voisi ampua. Mutta voi olla että kuolemansäde on ionitykki sekä akustinen väline, joka ampuu ionit suoraan ilmakanavan lävitse pitkän matkan päähän. 

Joidenkin ihmisten mielestä Teslan kuolemansäde saattoi olla eräänlainen hitsausliekki, röntgenkone, tai ehkä kyseessä on akustinen laite. 

Eräänlainen suunnattava akustinen ase, joka saattaa muistuttaa esimerkiksi USAn viranomaisten käyttämää LRAD (Long Range Acoustic Device) laitetta, jonka avulla luodaan hyvin tarkasti suunnattu akustinen keila. Akustinen säde tarkoittaa aaltoliikettä, jossa liikkuvina komponentteina ovat molekulaarisen tason hiukkaset. 

Akustisen laitteen avulla voidaan tietenkin luoda monotonista ääntä, jonka avulla kuulokeskuksen solut pumpataan tyhjiksi. Eli tuollainen ääni estää hermosoluja palautumasta, ja lopulta jos tuo akustinen stressi jatkuu tarpeeksi kauan, niin silloin hermosolut käyttävät loppuun niiden ravintovarastot, mikä johtaa kuolemaan. 

Tuo tarkoittaa sitä, että Teslan kuolemansäde saattaa olla oikeasti esimerkiksi elektroni- eli katodisäde, joka kohdennetaan elävään olentoon. Esimerkiksi salamat ovat oikeastaan äärimmäisen voimakkaita elektronisäteitä. Ja ainoa ongelma Teslan kannalta oli se, että miten hän kehittää tarpeeksi voimakkaan sähkövarauksen. 

Nopeat elektronit ovat toiselta nimeltään beta-säteilyä, ja nuo elektronit voivat helposti murskata solujen sisäosia. Elektroni- sekä ionisäteiden ongelmana on se, että ne eivät pysy hyvin koossa, koska sähkömagneettinen työntövoima hajottaa nuo samalla sähkövarauksella varustetut hiukkaset. 

Samalla tietenkin esimerkiksi ilmakehä estää normaalisti elektroni- tai ionisäteiden kulun. Mutta jos protoneja ammutaan elektronisäteen sisällä, niin se tietenkin aiheuttaa vetovoimaa, joka pitää tuon hiukkassäteen koossa, olettaen että laukaus suoritetaan ilmakehän ulkopuolella. Mutta sitten tietenkin akustisten laitteiden avulla voidaan ilmaan avata käytäviä, joiden avulla hiukkassäteet voivat matkata pidempiä matkoja. 

Tuolloin akustisten laitteiden kuten pyörivien fononien kuten pyörivien timanttien avulla voidaan ilmaan porata käytäviä, eli akustisia tornadoita, joiden avulla voidaan ilmaan luoda paikallinen tyhjiökäytävä, jota myös akustiseksi madonreiäksi kutsutaan. Tai sitten toinen tapa on varata kohde positiivisella sähkövarauksella. Tuolloin vastakkainen sähkövaraus vetää katodisäteitä puoleensa, ja nopeat elektronit aiheuttavat samanlaista tuhoa, kuin jos ne päästetään vapaaksi esimerkiksi ydinreaktoreista. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Fononi

https://tekniikanmaailma.fi/tiesitko-nikola-tesla-vaitti-vuosikymmenia-kehittavansa-kuolemansadetta-keksijan-kuolema-villiinnytti-salaliittoteoreetikot



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ukrainan salamurhakomennuskunnat operoivat Venäjällä

Lenin sanoi aikoinaan, että terrorin tarkoitus on terrorisoida. Salamurhakomennuskuntien käytön tarkoitus on pelottaa vihollista sekä vihollisen kanssa yhteistyötä tekeviä henkilöitä. Ja tietenkin aina voidaan keskustella siitä, että onko miehitysvallan hyväksi työskentelevä henkilö, tai henkilö joka lietsoo vihaa omaa puolta kohtaan sellainen kohde, johon tuollainen komennuskunta saa iskeä. Lennokki-iskujen sekä salamurhakomennuskuntien tarkoitus on tuoda sota viholliseksi luokitellun tahon olohuoneisiin uudella sekä kouriintuntuvalla tavalla. Kuitenkin jos ajatellaan että siviilien surmaamista tulee välttää, niin tietenkin mikäli kohteet ovat sotilashenkilöitä, sekä henkilöitä jotka työskentelevät sotilaskomentajien alaisuudessa esimerkiksi ilmiantajina, niin voidaan sanoa noiden kohteiden olevan hyväksyttävissä.  Salamurhakomennuskuntien sekä ilmeisesti heidän käyttämiensä lennokkien tarkoitus on myös osoittaa, että kuka vain voi missä vain joutua iskujen kohteeksi. Samoin niiden ta

Pääsimme sitten lopulta NATO:n jäseneksi.

Turkin parlamentti sitten päätti puolen yön aikaan, että maamme voidaan ottaa NATOn jäseneksi. Se mikä tietenkin vähän surettaa, on se, että Ruotsi jäi ulkopuolelle. Mutta Ruotsi on eri valtio kuin Suomi, ja meidän pitää muistaa, että vaikka yhdessä olisimme vahvempia, niin kuitenkin meidän pitää ajaa myös omaa kansallista etuamme. Suomi on Ruotsin ystävä, ja maidemme välinen ystävyys on aivan aitoa, mutta meidän pitää huomioida se, että Suomi on Ruotsin ja Venäjän välissä.  Kun teemme turvallisuuspoliittisia linjauksia, niin meidän pitää kysyä sitä, että riittääkö yhteistyön voima siihen, että se pysäyttää Venäjän? Ruotsin turvallisuus- sekä geopoliittinen tilanne on eri kuin Suomessa. Jos Venäjä hyökkää pohjoismaihin, niin sen hyökkäys tapahtuu Suomen sekä Pohjois-Norjan läpi. Ja yksi hyökkäyksen kohteista voisi olla Pohjois-Norja jonne perustetuista sotilastukikohdista voisi NATO suorittaa hyökkäyksiä Murmanskin alueella olevia laivoja, sukellusveneitä sekä muita sotilaallisia kohte

Maatamme uhkaa jopa lama.

Se mikä saa ihmiset pelkäämään lamaa on rakennusalan ahdinko, jonka pelätään leviävän muillekin sektoreille. Eli kukaan ei oikeastaan tiedä kuinka paljon verkostotakauksia suurilla rakennusyhtiöillä on keskenään. Samoin kukaan ei tiedä miten paljon saatavia pankeilta jää saamatta, jos joku suuri rakennusyhtiö menee konkurssiin. Suurten rakennusyritysten ongelma on siinä, että ne työllistävät valtavan määrän alihankkijoita, joille joku rakennusalan keskeinen toimija saattaa olla oikeastaan ainoa asiakas, josta ne saavat säännöllistä tuloa. Ja jos valtavan yritysryppään eli toimintaklusterin keskeinen toimija lakkaa olemasta, niin silloin voivat seuraukset olla vähintään laaja-alaiset.  Tervetuloa lamakauden Suomeen. Tosin me emme ole vieläkään oikein toipuneet 1990-luvun lamasta sekä pankkikriisistä. Tällä nykyisellä oikeistojallituksella on vielä edessään tilanne, jossa se voi luvata ihmisille esimerkiksi verta, hikeä sekä kyyneleitä. Lama tietenkin vaikuttaa koko yhteiskuntaan tavalla